Probeer gratis onze oplossingen in jouw eigen AFAS testomgeving

published on 15 August 2024

Heb jij problemen binnen je organisatie of met je AFAS-omgeving die opgelost kunnen worden met een van onze oplossingen? Vanaf nu kun je dit vrijblijvend uitproberen in je eigen AFAS-testomgeving, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Hoe werkt het?

  1. Plan direct een afspraak in via deze link. Tijdens het gesprek bespreken we jouw specifieke situatie, de uitdagingen die je ervaart, en hoe onze oplossing jou kan helpen. We geven je ook een korte demo van onze applicatie en inventariseren welke onderdelen belangrijk zijn voor jouw Proof-of-Concept.
  2. Match gevonden? Dan plannen we een vervolgafspraak in. Binnen 2 uur installeren we de Proof-of-Concept in jouw AFAS-testomgeving. Zo kun je de applicatie zelf ervaren. Vooraf ontvang je van ons een actielijstje om ervoor te zorgen dat je AFAS-testomgeving goed is ingericht.
  3. Vrijblijvend testen: De applicatie blijft 2 maanden vrijblijvend toegankelijk, zodat je alle tijd hebt om deze grondig te testen. Als beheerder kun je zelf configuraties aanpassen om alle opties van de applicatie uit te proberen. Uiteraard staan wij klaar om je tussendoor te helpen met vragen. Testen kan via InSite of de mobiele app.
  4. Business case: Gedurende het traject heb je de mogelijkheid om samen met ons een business case document in te vullen, zoals beschreven in dit artikel. Dit kun je natuurlijk ook zelf doen.

Heb je momenteel problemen met het declareren van reiskosten, woon-werkverkeer, thuiswerken of andere kosten in AFAS? Of ben je nog niet voorbereid op de Wet Werkgebonden Personenmobiliteit?

Plan nu een afspraak in en ervaar onze totaaloplossingen voor AFAS. 

Read more