OrangeCubes is live en klaar om software bovenop AFAS naar nieuwe hoogtes te tillen!

updated on 18 June 2024

 We stellen ons bedrijf vandaag met grote trots aan je voor: OrangeCubes! Wij willen klanten verblijden met software-oplossingen die de bedrijfsvoering echt verder brengen. Zo maken we medewerkers weer blij door het besparen van moeite en dat  elke investering in onze software zich 10 keer terugverdient. OrangeCubes is het resultaat van een samenwerking tussen KWEEKERS, Blue Green Solutions en Tech Venture. In deze blog lees je alles over het ontstaan en de start van ons nieuwe bedrijf.  

De start
De afgelopen jaren hebben we veel maatwerk bovenop AFAS gebouwd. We merkten hierbij steeds vaker dat de standaard integraties en software-aanvullingen in het ecosysteem achterlopen. Al het maatwerk dat wij aan het ontwikkelen waren, kon vaak door veel klanten hergebruikt worden. Dat is een gemiste kans en enorm zonde! Zo werd het idee voor ons nieuwe bedrijf geboren. Bij OrangeCubes geloven we in standaard software-oplossingen die via configurabiliteit als maatwerk voelen. We willen onze klanten voorzien van software die niet alleen naadloos aansluit op hun behoeften, maar ook flexibel genoeg is om mee te groeien met hun bedrijf. Wij geloven er zelfs zo in dat onze visie luidt: In 2030 gebruiken meer dan 20% van alle AFAS klanten onze software als verlengstuk van AFAS Profit.

Onze specialiteit
Als experts op het gebied van AFAS en Mendix ontwikkelen we oplossingen die de kracht van AFAS maximaliseren. De komende maanden focussen we ons op de declaratieoplossing voor de wet werkgebonden persoonsmobiliteit. Maar onze specialiteit ligt veel breder. Of je nu zoekt naar verbeterde efficiƫntie, geoptimaliseerde processen, of juist geheel nieuwe functionaliteiten, OrangeCubes staat voor je klaar! Ons team zorgt voor oplossingen die passen bij de specifieke wensen van jouw bedrijf. Daarbij garanderen wij scherpe tarieven, livegang binnen twee weken en elke 2 maanden nieuwe updates. Lees hier meer over onze principes.

Samen jouw bedrijf naar nieuwe hoogten brengen!
Wij hebben veel zin om onze handen uit de mouwen te steken. Omdat we zo graag klanten willen helpen met de juiste oplossing krijgen de eerste 10 klanten onze gratis hulp bij de volledige implementatie van de wet werkgebonden personenmobiliteit. Wees er dus snel bij en registreer je voor een adviesgesprek via deze pagina.

Benieuwd wat OrangeCubes voor jou kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact op via het contactformulier of mail direct naar [email protected] en ontdek hoe wij samen jouw organisatie kunnen versterken met onze innovatieve software-oplossingen!

Tot snel!

Koen, Ludo, Leon en Robert

OrangeCubes
OrangeCubes

Read more