Lunet is live met de nieuwe declaratieoplossing van Orangecubes!

published on 26 June 2024

We zijn superblij om te vertellen dat Lunet up and running is met de nieuwe declaratieoplossing van Orangecubes! Dit betekent dat alle medewerkers van Lunet nu veel sneller en makkelijker kunnen declareren via AFAS InSite of de mobiele declaratie app. Vooral voor de ambulante medewerkers, die vaak onderweg zijn, is dit een enorme verbetering: van soms wel honderd of meer declaraties per maand naar één per dag!

Lunet is Live!
Lunet is Live!

De functionaliteiten om beter te declareren

Lunet maakt gebruik van een heleboel handige functies om het declareren een stuk simpeler te maken:

  1. Declareren van dienstreizen en onkosten: Medewerkers kunnen snel hun dienstreizen en andere onkosten indienen.
  2. Automatische correctie woon-werkverkeer: Woon-werk wordt automatisch gecorrigeerd in de dienstreis door de woon-werk afstanden uit AFAS op te halen. Bij afwijkingen kan de medewerker dit zelf corrigeren.
  3. Meerdere dienstverbanden: Declaraties indienen en goedkeuren voor meerdere dienstverbanden is een fluitje van een cent.
  4. Collectieve beoordeling: Leidinggevenden kunnen makkelijk meerdere declaraties tegelijk beoordelen op basis van autorisaties uit AFAS. Ze zien alleen de declaraties voor de dienstverbanden waar zij leidinggevende voor zijn.
  5. Correctieregistratie voor de Wet Werkgebonden personenmobiliteit: Automatische correcties en registraties in AFAS voor de WPM.
  6. Voorkeursvelden en favoriete bestemmingen: Medewerkers kunnen voorkeursvelden instellen voor snellere invoer en hun favoriete bestemmingen beheren. Denk aan een favoriet dienstverband, vervoersmiddel en meerdere cliënt locaties.
  7. Inloggen via Microsoft account: Naast InSite kunnen medewerkers in de mobiele app ook gewoon inloggen met hun eigen Microsoft account via OIDC.
  8. Whitelabel: De gehele oplossing is in de huisstijl van Lunet.
  9. Beheer: We hebben de AFAS functioneel beheerders van Lunet opgeleid en zijn zelf in controle over de applicatie (met onze actieve support!).
Efficiënt en gemakkelijk dienstreizen declareren met AFAS
Efficiënt en gemakkelijk dienstreizen declareren met AFAS

Met deze nieuwe oplossing van OrangeCubes heeft Lunet het declareren een stuk makkelijker en sneller gemaakt. Dit betekent niet alleen een tijdsbesparing voor de medewerkers, maar ook meer tevredenheid!

Read more