OrangeCubes treedt toe tot het Mendix ISV programma

published on 10 September 2024

Bij OrangeCubes bouwen we vanaf het begin onze software met het Mendix platform. 

Nu mogen we officieel aankondigen dat OrangeCubes officieel is toegetreden tot het Mendix ISV-programma!

OrangeCubes combineert de kracht van Mendix met het AFAS-ecosysteem om werknemers tevredenheid te verhogen, maximale besparingen te realiseren, en uitdagingen aan te pakken die verder gaan dan de gebruikelijke mogelijkheden. Met onze configureerbare en gebruiksvriendelijke software, die naadloos integreert met AFAS, krijgen gebruikers volledige controle over hun processen. 

Hiermee bouwen we oplossingen in het ecosysteem zodat elke klant AFAS als totaaloplossing kan inzetten, ook voor onderdelen die niet in de standaard passen.

"Met Mendix zorgen we ervoor dat we sneller op de markt kunnen komen, zelfs met kleine teams en lage kosten. Hierdoor kunnen we ons richten op het ontwikkelen van oplossingen die een 10X rendement op de investering opleveren voor onze klanten," aldus Koen Freriks, Mede-oprichter van OrangeCubes.

"We kunnen schaalbare oplossingen creëren voor onze klanten zonder dat we ons ontwikkelingsteam drastisch hoeven uit te breiden. Door gebruik te maken van de kracht van Mendix en hun expertise, kunnen we snel handelen en vanaf dag één een winstgevend bedrijf opbouwen."

Met deze nieuwe stap blijft OrangeCubes zich inzetten om innovatieve, toekomstbestendige oplossingen te leveren!

Read more