Efficiënt reiskosten boeken in AFAS

updated on 18 June 2024

Zitten medewerkers urenlang te worstelen met het invoeren van reiskosten in AFAS? Maak je geen zorgen, jouw organisatie is niet de enige! Bij OrangeCubes begrijpen we dat het declareren van reiskosten vaak een tijdrovende en frustrerende klus kan zijn. Daarom hebben we een oplossing ontwikkeld die het declaratieproces niet alleen eenvoudiger, maar ook veel efficiënter maakt voor medewerkers en leidinggevenden.

Declaratieoplossing van OrangeCubes
Declaratieoplossing van OrangeCubes

Waarom zou je een applicatie bovenop AFAS gebruiken voor je reiskosten? 

Bij OrangeCubes hebben we de kunst van het declareren verfijnd. Onze tool is speciaal ontworpen om woon-werkverkeer en dienstreizen moeiteloos in AFAS te boeken. Hiermee bespaar je tijd, voorkom je fouten en verander je een frustrerend proces naar een gebruiksvriendelijk proces. 

Wat zijn de voordelen van een applicatie bovenop AFAS voor je reiskosten registratie?

  1. Gebruiksvriendelijk: De tool is eenvoudig in gebruik. Geen gedoe meer met invoervelden of verwarrende instructies. Binnen een paar klikken heb je jouw reiskosten gedeclareerd alsof je snel een route plant in Google maps. Denk aan auto complete, drag and drop en automatische afstandsberekening. Alles zit er in en werkt automatisch terwijl je aan het invoeren bent.
  2. Tijdbesparend: Doordat het proces deels geautomatiseerd is, bespaar je kostbare tijd. Je hoeft niet meer handmatig elke rit in te voeren door slimme features zoals agenda integratie, planning integratie, favoriete reizen, kopiëren, favoriete bestemmingen en meer.
  3. Nauwkeurig: Fouten bij het invoeren van reiskosten behoren tot het verleden. Onze oplossing zorgt ervoor dat alles correct en volledig wordt ingevuld. Hiermee worden alle nodige gegevens voor de wet werkgebonden personenmobiliteit juist geregistreerd in AFAS. Door extra validaties en beoordelingsprocessen heb je nog meer tools om fouten te voorkomen.
  4. AFAS Integratie: Onze tool werkt naadloos samen met AFAS. Dit betekent dat je geen extra stappen hoeft te nemen om je declaraties te verwerken. Alles gaat automatisch en er zijn diverse instellingen mogelijk zodat het precies aansluit bij jouw organisatie en wensen.
Eenvoudig reiskosten boeken
Eenvoudig reiskosten boeken

Hoe werkt declareren van reiskosten in een app bovenop AFAS? 

Het gebruik van onze declaratieoplossing is simpel. De applicatie is beschikbaar als losse app en als onderdeel binnen AFAS InSite. Je voert je reisdetails in, zoals vertrekpunt, bestemming en reisdatum. De tool berekent automatisch de afstand en de bijbehorende kosten. Daarnaast zitten er slimme features in om het echt efficiënt te maken, zoals het kopiëren van reizen, drag and drop, integratie met de planning en diverse favoriet/kopieer functionaliteiten. Het beoordelingsproces kan eenvoudig in de applicatie op rit-, week- of maandbasis. Of je kiest ervoor om te declareren met de AFAS-workflow; aan de achterkant is dit allemaal door je eigen beheerder instelbaar of met hulp van onze AFAS experts.

Probeer het zelf!

Bij OrangeCubes streven we ernaar om het leven van onze klanten makkelijker te maken. Met onze declaratieoplossing voor AFAS bespaar je tijd, voorkom je fouten en wordt het declareren van reiskosten een fluitje van een cent. Wacht niet langer en ontdek de voordelen van onze declaratieoplossing.  

Ben je klaar om het declaratieproces van jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen? Plan hier direct een afspraak in voor een adviesgesprek en demo in en we stellen samen een plan op hoe jij de oplossing kan gaan gebruiken.  

Read more