Nieuwe release declaratie oplossing V1.4

published on 19 September 2024

De nieuwste versie van de declaratie oplossing is live, uitgebracht op 18-09-2024! Met deze release zetten we weer een stap vooruit in het verder optimaliseren van de oplossing.

Dit zijn de belangrijkste hoogtepunten:

Snelboeken (Beta Feature): Het snel boeken van reizen, declaraties en loonmutaties is nu mogelijk. Deze nieuwe functionaliteit, die we in een beta-versie uitrollen, stelt gebruikers in staat om snel opties zoals thuiswerkdagen, lunchinhoudingen of woon-werkreizen toe te voegen. Beschikbaar via zowel het weekoverzicht als de maandkalenderweergave.

Supportportaal: Ons nieuwe supportportaal is live! Naast het indienen van tickets kun je hier binnenkort ook uitgebreide kennisartikelen vinden, zodat je onze features optimaal kunt benutten.

Outlook Agenda-integratie: Medewerkers kunnen nu bestemmingen direct vanuit hun Outlook-agenda kopiëren naar onze applicatie. Deze koppeling werkt eenvoudig via de bestaande SSO-instellingen. De optie was al in bèta alleen is nu publiekelijk beschikbaar voor alle klanten.

Losse woon-werk declaraties: Medewerkers kunnen nu beter woon-werk reizen declareren om volledig te voldoen aan de WPM-registratievereisten.

Nieuwe HR/Payroll rol: We hebben een inzagerol toegevoegd waarmee HR en payroll inzicht hebben in alle declaraties, compleet met integratiemogelijkheden in AFAS.

Blokkeren van declaraties in het verleden: Organisaties kunnen nu voorkomen dat medewerkers declaraties indienen voor data in het verleden.  

Hiernaast hebben we diverse bugfixes en verbeteringen doorgevoerd.

Lees alle details op de releasenotes pagina! 

We zijn verder druk bezig om al deze features verder toe te lichten in aparte kennis artikelen zodat je als beheerder ook zelfstandig aan de slag kan. Voor nu helpen wij je graag verder via een support ticket zodat we samen functionaliteiten kunnen activeren en of aanpassen.

De volgende release (Met maandboeken en snelboeken van declaraties, reizen en loonmutaties) staat gepland op 3 oktober.

Heb je vragen over deze update, ideeën of wil je direct starten met de nieuwe features? Bezoek ons supportportaal of neem contact met ons op via [email protected]

Read more