Samenwerken voor Succes: OrangeCubes en AFAS Partners

updated on 18 June 2024

Bij OrangeCubes geloven we in de kracht van samenwerking en het bundelen van expertise. Daarom werken we samen met zelfstandigen en AFAS Partners uit het uitgebreide AFAS-netwerk. Onze partners staan dichter bij de klant en bieden daardoor een betere service. Hiernaast komen partners vaak bij ons aankloppen met goede ideeën voor oplossingen. Om ervoor te zorgen dat partners ook hun eigen klanten verder kunnen helpen en daar zelf beter van worden introduceren wij ons partnermodel. In dit artikel nemen we je mee in hoe we een win-win situatie creëren voor beide partijen! 

Samen steken we veel nieuwe kennis op en maken we klanten in het AFAS ecosysteem tevreden!
Samen steken we veel nieuwe kennis op en maken we klanten in het AFAS ecosysteem tevreden!

Ons partnermodel is eenvoudig uitgelegd op onze partnerpagina. Mwahelpen samen klanten om de oplossingen van OrangeCubes te implementeren en jij als partner krijgt hier een maandelijkse kickback voor die kan oplopen tot 25%.

Een voorbeeld van een oplossing is onze AFAS declaratieoplossing voor het boeken van dienstreizen, woon-werk, thuiswerkvergoedingen en onkosten.   

Door partner te worden geniet jij van de volgende voordelen:

  1. Uitbreiding van je aanbod: Versterk je dienstverlening met onze oplossingen zonder zelf te investeren.
  2. Terugkerend inkomen: Creëer een stabiel inkomen door maandelijks een percentage van de omzet te ontvangen.
  3. Ondersteuning: Wij delen onze kennis en bieden technische ondersteuning zodat jij je kunt focussen op het leveren van goede service.

Wat bieden wij?

  1. Training en support: We bieden uitgebreide trainingen en voortdurende ondersteuning om ervoor te zorgen dat je volledig op de hoogte bent van onze producten en diensten. Hierdoor kun jij met vertrouwen onze oplossingen aan je klanten presenteren.
  2. Samenwerking: We werken samen om oplossingen te ontwikkelen, door te ontwikkelen en om deze op de juiste manier aan te sluiten bij klanten. Hiernaast kun je straks zelf de klanten ondersteunen in het beheren van de applicaties.
  3. Aantrekkelijke commissies: Wij geloven in eerlijkheid en transparantie. Daarom bieden we aantrekkelijke commissies en bonussen die jouw harde werk en succes belonen. Dit zorgt voor een wederzijds voordelige relatie waarin iedereen wint.

Partner worden? Let's go! 

Bij OrangeCubes draait alles om samenwerking en gedeeld succes. Door te kiezen voor een partnerschap met zelfstandigen en AFAS Partners, investeren we in een model dat gebaseerd is op vertrouwen, nabijheid en wederzijds succes. Wil je je dienstverlening uitbreiden en je klanten beter helpen? Sluit je dan aan bij ons netwerk van zelfstandigen en AFAS-experts. Schrijf je nu in via het formulier op de partnerpagina om samen te groeien en bloeien. 

Read more